صفحه نخست > اخبار نمایشگاه / لینکستان (مطالب دیگران) > تفسیر «ندای قرآن» حجت‌الاسلام قرائتی رونمایی شد

تفسیر «ندای قرآن» حجت‌الاسلام قرائتی رونمایی شد


19 بهمن 1390, 16:36. نويسنده: shams

چکیده:

 در سال‌های اخیر بنده تفسیر صوتی، تصویری و نوشتاری داشتم که در حال حاضر به 22 زبان زنده دنیا از طریق رادیو برای کشورهای برون مرزی پخش می‌شود لذا تولید تفسیر صوتی کار بسیار مبارکی است که لازم می‌دانم از دست‌اندرکاران شهرداری تهران کمال تشکر را داشته باشم.

 

مراسم رونمایی از تفسیر گویای ندای قرآن (144) با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز، امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران، علی‌اکبر توپچی رئیس فرهنگسرای قرآن، محسن خدام حسینی مدیر دفتر مطالعات راهبردی سازمان دارالقرآن کریم، حجت‌الاسلام محمد متوسل مدیر مؤسسه درس‌هایی از قرآن و جمعی از اساتید قرآنی در فرهنگسرای قرآن برگزار شد.


علی اکبر توپچی در ابتدای مراسم تصریح کرد: سال گذشته تصمیم بر آن شد تفسیر قرآن را علاوه بر قرائت و ترجمه آن بر روی سیستم ندای قرآن افزوده شود و خوشبختانه امسال توانستیم این ایده را عملیاتی کنیم.


وی از انجام دو اقدام جدید در راستای تغییر سیستم ندای قرآن خبر داد و گفت: با تلاش مسئولان مخابرات، سیستم گویای ندای قرآن از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شد و خطوط ارتباطی آن از 30 خط به 60 افزایش یافت.


در ادامه این مراسم از حجت‌الاسلام قرائتی به دلیل نگارش تفسیر روان و ارائه آن به سیستم ندای قرآن تقدیر به عمل آمد، همچنین از بقایی مدیرعامل شرکت ندا پرداز، جهانبخش مدیر کل مخابرات منطقه 8 و ابوالقاسمی آزاد مدیرکل اداره خدمات مخابراتی به عنوان دست‌اندرکار ارتقا سیستم ندای قرآن تجلیل و قدردانی شد.

تفسیر قرآن باید ساده و همه‌فهم باشد


به گزارش فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در بخش دیگری از این با بیان اینکه تک‌تک لحظات ما ارزشمند است و باید برای آن برنامه‌داشته باشیم عنوان کرد: کشورهای خارجی برای دقایق خود اهمیت ویژه‌ای قائلند به طوری که اگر نیمه شب، فردی از خواب بلند شده و بخواهد تماسی با پزشک داشته باشد وی علاوه بر درمان، احوال‌پرسی و شنیدن لطیفه، آموزه‌های دینی و مذهبی خویش را فرا می‌گیرد.


وی تصریح کرد: در سال‌های اخیر بنده تفسیر صوتی، تصویری و نوشتاری داشتم که در حال حاضر به 22 زبان زنده دنیا از طریق رادیو برای کشورهای برون مرزی پخش می‌شود لذا تولید تفسیر صوتی کار بسیار مبارکی است که لازم می‌دانم از دست‌اندرکاران شهرداری تهران کمال تشکر را داشته باشم.


رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به تعبیر علامه طباطبایی درخصوص تفسیر قرآن خاطرنشان کرد: براساس تفسیر علامه‌طباطبایی موضوع تفسیر قرآن همانند بنایی و کار ساخت و ساز است لذا هر چه زمان پیش می‌رود روند ساختمان تکامل بیشتری می‌یابد بنابراین علم تفسیر، ذهن انسان را بازتر می‌کند و این امر مستلزوم بروز رسانی و تفسیر آیات قرآنی است.


وی با بیان اینکه قصد بنده از تفسیر قرآن فهماندن معارف کلام خداوند است، گفت: اصل بر این است که ما به گونه‌ای سخن بگوییم که یک کودک سه ساله نیز آن را بفهمد به طور مثال بنده در برنامه‌های تلویزیون نمی‌گویم «در روند تکامل تاریخ» بلکه می‌گویم «همچنان که پیش می‌رویم» لذا تازه‌ترین کلمات را باید برای تفهیم آیات الهی به کار برد.


حجت‌الاسلام قرائتی با اشاره به آیه «وَ لَقَدْ یَسَّرْنَا الْقُرْآنَ لِلذِّکْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّکِرٍ» اظهار داشت: تفسیر روان گامی در این راستا به شمار می‌رود همچنین خداوند متعال از انسان‌ها عمل نمی‌خواهد وگرنه به جای «لَیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى» می‌فرمود: لیس للانسان الی ما عمل! پس انسان باید سعی و تلاش خود را در انجام امور به کار ببندد اما اگر به نتیجه نرسید اشکالی ندارد.

 

منبع: فارس 


بازگشت