صفحه نخست > سازمان های فرهنگی / فرهنگ و مدیریت فرهنگی / اخبار ومسائل کتاب / یادداشت مدیرمسئول > حضور مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه براساس استاندار حضوری نمایشگاهی

حضور مجمع ناشران انقلاب اسلامی در نمایشگاه براساس استاندار حضوری نمایشگاهی


22 اردیبهشت 1390, 23:12. نويسنده: shams


از برنامه های مجمع ناشران انقلاب اسلامی در بیست وچهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران  رفتاری درخور شان وجایگاه واقعی ومورد انتظار از نمایشگاه بود.

قرار شد تا در تمام روزها و هر روز 10 ساعت از ساعت 10 تا15 و 15 تا20 به نوبت اعضای هیئت مدیره مجمع در غرفه حضور داشته باشند تا با ارتباط مستقیم با دست اندر کاران حوزه کتاب اعم از مدیران ،شخصیت های فرهنگی تاثیرگذار،ناشران،نویسندگان،مخاطبان،وسایر عوامل تولید و عرضه کتاب، با تشریح برنامه های مجمع، از دیدگاه ها در این زمینه بهره گیری شود.

این برنامه با استقبال فراوان مواجه شد.تک تک اعضای محترم هیئت مدیره طبق برنامه تنظیمی حضور یافتند ونوبت اینجانب روزهای یکشنبه ودوشنبه 18 و 90/2/19و همچنین پنجشنبه 90/2/22 بود.در این نشست هایی که اینجانب حضور داشتم، به طور متوسط هر نوبت با 5 ناشر،مرکز پخش و...در موضوعات یاد شده،مذاکره شد.


همچنین اقایان دکتر حدادعادل،دکترمجتبی رحماندوست،دکتر محسن پرویز،اقای الهیاری فومنی،حجت الاسلام والمسلمین ابوالحسنی و نویسندگان و... با حضور در غرفه دیدگاه های خود را مطرح کردند که حاکی از ابراز شادمانی از این حرکت ارزشمند در جهت تحقق نیاز کتاب درخور انقلاب اسلامی بود.ضمن ان که در اغلب این نظرها توجه به مواظبت در گام هایی که مجمع باید بردارد ومراقبت در زمینه سازی برای استمرار ودوام ان از تذکرات بجا بود.

به نظر می رسد این حرکت نمونه عملی از انتظاری که از نمایشگاه کتاب می رود،بود. مجمع می توانست با دریافت برخی از اثار  اعضا احیانا اقدام به فروش مستقیم نماید که هم مورد استقبال ناشران ومخاطبان بود.اما از ان پرهیز کرد.

مصاحبه با نشریات وخبرگزاری ها وصدا وسیما نیز از سایر اقدامات این نشست ها بود.که منعکس شد،هرچند در برخی موارد احیانا در نقل دقت کافی صورت نگرفت....


انچه در این نشست ها اینجانب تاکید کردم، این که مجمع می خواهد ظرفیت های موجود اعضا را شناسایی وزمینه بهره گیری بیشتر ان را فراهم کند،برخی از کمبودها را یاداوری ومتذکر شود.حتی الامکان اقدام به کار تاسیسی نکند.حتی الامکان ازتصدی گری پرهیز کند.اما در صورتی که درمواردی نیاز بود،هر دو مورد را انجام می دهد.ازجمله در موضوع مهم وبا اولویت حضور کتاب های مناسب کشور برای مخاطبان خارج کشور که ممکن است هم کاری تصدی گرانه کند ویا کاری تاسیسی کند.همچنین ایجاد فروشگاه هایی با ظرفیت به مراتب بیشتر از کتاب فروشی های کنونی. هرچند اولویت مجمع در این مسئله، ایجاد ار تباط بین فروشگاه های در اختیار اعضا خواهد بود تا بدون هیچ هزینه اضافی وفقط با تدبیری نو،تمام اعضای مجمع بتوانند از فرصت فروشگاهی سایر اعضا بهره مند شوند.

مجمع می خواهد هم تبدیل به اتاق فکر برای برنامه ریزان ،مدیران ومجریان کتاب در تراز انقلاب اسلامی باشد وهم کمک به برنامه ریزی دقیق تر برای بهره گیری از ظرفیت ها وفرصت های موجود باشد.توجه به پرهیز از کمبودهایی که در زمینه کتاب مورد نیاز وبایسته انقلاب اسلامی و...است.

واضح است که تحقق این موارد وده ها موضوع ومسئله ای که به ترتیب اولویت باید به ان پرداخته شود،نیاز به فعال سازی بخش ها ودفترهای این تشکل است که خوشبختانه اغاز شده است.


براورد این است که در پایان نمایشگاه اعضای مجمع به 120 تا 150 عضو برسد.اعضایی که با دقت در همکاری و با رعایت اسناد مصوب مجمع باشد ونه صرفا توجه به کمیت اعضا.هرچند هرچه تعداد اعضای با کیفیت بیشتر باشند،تحقق اهداف سریع تر وسهل تر خواهد بود.

هم اکنون می توان ادعا کرد که بیش از 50%از کتاب های تولیدی کشور درحوزه فعالیت مجمع،از اعضای مجمع است.حوزه هایی که تمام موضوعاتی که در جهت اهداف انقلاب اسلامی است را شامل می شود.


اینجانب کاملا خوشبین هستم که با عنایت الهی و توجه اهل بیت علیهم السلام این حرکت مبارک بتواند به اهداف تعریف شده در اسناد چشم انداز،بیانیه ماموریت و هدف تعریف شده خود در زمانی به مراتب زودتر از زمان تعریف شده،دسترسی یابد.که براساس وعده الهی دست یافتنی است.

ان تنصرالله ینصرکم و یثبت اقدامکم. بمنه وکرمه.


بازگشت